kolmapäev, 18. veebruar 2015

Jezu tin ba de - tänan

Üks linnake, kus mõtlesime aega parajaks teha oli  တောင်ငူမြို့   ehk Taungoo / Toungoo. Neil seal Myanmaris (Burmas) on natuke nii, et kas kohtadel on vanad ja uued nimed või tundub, et nad päris kindlalt ei tea, kuidas oleks hea neid ladina tähestikku ümber panna.

Kõigepealt sõitsime sinna linna bussiga - ootamatult kaua, terve päev. Seal linnas väga inglise keelt ei kõneletud, seega pidime kehakeelega hakkama saama. Hommikusöögi kohtades pole kombeks menüüde olemasolu, see tegi veel eriti põnevaks.

tänav pagodani
Seal pagodas oli hästi palju naisi, lihtsalt vedelesid igalpool põrandal oma mattidel, kas magasid või rääkisid juttu.


minu sünniaastal ehitatud maja
Muidu oli seal linnas kuidagi mõnusad puumajad ka, kõige selle sodi keskel. Hästi tolmu ja liiva täis tänavaid oli see linn.


selline hoopis teistsugune lagunenud hoone oli ka 
pärast tundi tegime grupipildi ja hunniku selfiesid
Üks päev leidsime ühe jõusaali-jooga"keskuse." Juhtusime sinna päris õigel ajal. Tegelikult tahtsime ja saime ka, seal natuke järgnevaks nädalaks oma etteastet harjutada, kuid lisaks võtsime osa põnevast jooga ja mingi muu asja vahepealsest treeningust/meditatsioonist. Üpriski intensiivne võimlemine/jõutrenn kestis tund aega lisaks veel 15 minutit rahulikumat tegevust. Terve treeningu vältel juhendaja rääkis midagi, hiljem alles mõistsime, et tegemist oli tänamisega. Lõpus asetati kõigi silmadele mõnusa raskusega lavendlilõhnalised raskused. Pärast oli meil hea olla.

sinine piknik natuke prügise järve ääres


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar