esmaspäev, 2. märts 2015

Battambang

Battambangis oli kliima väga umbne ning temperatuur kõikus seal 35 kraadi juures. Meile öeldi küll, et väga palav on, kuid läheb veel kuumemaks. Kõige kuumem aeg on alles ees. Suhteliselt heal ajal veel sattusime siia siis! 











Kes väitis, et Kamboodžas ei sõida rongid. Kui hästi otsida, siis leiab ka need üles. Võib-olla küll mitte seinte ja katusega, aga istmed on pehmed ning värsket õhku jagub (niivõrd-kuivõrd, haha!). Ligi 20 min sõit maksab 5 dollarit. On olemas vaid sirge lõik, kus rongid liiguvad ning sõit on edasi-tagasi. Kui mõni rong peaks sulle vastu tulema siis tõstetakse vähemate reisijatega rong tee pealt ära. Tippkiirus jääb nats alla Jaapani kiir-rongidele.






veits veider vend (Kamboodžas on muidu palju palju ladyboysid)

Battambang on koht, kus asub Kambodža tsirkuse treenimis-ja huvikeskus. Käisime neil külas ja nägime tuttavaid, kes olid meiega ka Yangonis festivalil. Lisaks teevad nad iga nädal kaks korda seal huvikeskuses Cabare õhtuid, kus esitavad väikeseid etteasteid või etendusi. Energia on jällegi väga hea ja tugev. Trikid on kadestamist väärt. Kaupo sai ka lavale! Väheke klounaadi ja paarisakrot. :) 






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar